“Mensen vergeten wat je hebt gezegd, ze vergeten wat je hebt gedaan, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze hebt gegeven” - Maya Angelou

WE CREATE.

YOU CELEBRATE.

MEET

MOODZ

Moodz met een z?

Sure! Komt van ‘buzz’ en ‘zindering’. De special effects van onze events. Vooraf, tijdens en nog lang erna. We zijn ervaren eventmarketeers en helpen je een blijvende indruk te maken op je team, je klanten of je doelgroep.

 

Gastvrijheid is de rode draad van ons verhaal. Mix dit met een continu streven naar originaliteit en perfectie, en voeg daar nog een XXL dosis creativiteit, ervaring en enthousiasme aan toe. Het resultaat is een memorabel event van ongeëvenaarde kwaliteit. Zeker weten dat er nog lang over nagepraat gaat worden. 

''Let our Moodz-go-round inspire you, and we will help you make it happen''

 

MEET

SHARON

Moodz Sharon van Engelen meet Sharonkopi

Engelen bestaan

Zeg je Moodz, dan zeg je Sharon. Het creatieve brein en gezicht achter dit bureau. Multi-talent Sharon van Engelen is een sprankelende wervelwind met een missie: mensen en verhalen met elkaar verbinden in een setting die het beste naar boven haalt. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om iedereen van de sokken te blazen met een corporate festival? That’s right, Sharon denkt graag groots. Niet dat ze daarbij de details uit het oog verliest, no way! Check haar ‘Moodz-in-motion maar eens. 

 

Grote events en festivals organiseren doet ze natuurlijk niet alleen. Om een zo compleet mogelijke beleving neer te kunnen zetten, werkt Sharon samen met verschillende professionals die minstens evenveel passie voor hun vak hebben als zijzelf. Dit kan zijn op het gebied van techniek, catering en decorbouw tot entertainment, fotografie, beveiliging, you name it. Hoe Sharon en haar team dat aanpakken? Go see Moodz-go-round’.

''Ik geloof dat als je mensen bij elkaar brengt in een bepaalde setting die positieve emoties oproept je mensen makkelijk kunt verbinden met elkaar.  Het ervaren van deze gezamenlijke emoties zorgen ervoor dat je positieve gevoelens beleeft zoals vreugde, liefde, plezier, trots en samenhorigheid. Andere in hun positiviteit zetten brengt mij ontzettend veel voldoening, het levert een gevoel op die je niet meer vergeet.'' - Sharon van Engelen

 

MORE

MOODZ

Follow us

Moodz is ook actief op social media. 

Volg ons op de verschillende kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Of vraag vrijblijvend een brainstormsessie aan.

 

 

Get in touch

… als je een onvergetelijke indruk wilt maken met jouw event!

 

  • YouTube - Black Circle
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Moodz events telefoon grijs.jpg

Gelukt! Je bericht is verstuurd.

WHAT PEOPLE SAY

OOG VOOR DETAIL

Sharon is iemand die weinig woorden nodig heeft om je als klant te begrijpen. Een creatieve vrouw die vol passie elke opdracht behandeld met grote nauwkeurigheid en oog voor detail. Het concept dat we kregen na onze opdracht was op wat kleine aanpassingen na eigenlijk gelijk spot on.

-Ronald Geijtenbeek-

Intralox