• Sharon van Engelen

Coronacrisis zorgt voor het vinden van out-of the-box oplossingen.Op dit moment wordt de evenementensector hard getroffen door de maatregelen die wij wereldwijd moeten nemen om het Coronavirus te verslaan. Het is voor iedereen aanpassen en wennen aan de nieuwe situatie. Evenementen worden gecanceld of verzet en dit brengt vele uitdagingen met zich mee. Neem als voorbeeld alle fantastische dance -en foodfestivals die jaarlijks wereldwijd worden georganiseerd, waarbij het verbinden tussen mensen centraal staat en op dit moment geen kant op kan. Inmiddels zijn wij genoodzaakt om op een andere manier contact te maken met elkaar, via de digitale manier zoals; Zoom, Skype, Viber, Whatsapp of Microsoft Teams.

Nieuw tijdperk?

Maar wat betekent dit voor de evenementen, het onderwijs, het bedrijfsleven of de wereldwijde economie? Komt er een nieuw tijdperk aan? Dit maakt mij in ieder geval heel erg nieuwsgierig.

De wereld is letterlijk uit zijn comfort zone gehaald en dit betekent dat er ondanks alle belemmeringen, onzekerheden en vraagtekens er gelukkig ook nieuwe ideeën, initiatieven en oplossingen komen, ook voor Moodz!

Het is nu van belang om te kijken naar wat wel kan en mogelijk is, dit brengt namelijk weer heel veel perspectief binnen het bedrijf en mogelijkheden naar de toekomst toe.

Out of the box denken…weet je nog?

De komende tijd zal ik hier dan ook hard aan gaan werken en vormgeven. Ik heb er zin in! Ja wij gaan werken aan iets moois. You will be updated soon : ).

Aanpassen aan de situatie vraagt om een heldere blik, een open mind, kritisch zijn en een positieve mindset. Ook soms het maken van moeilijke beslissingen die je uiteindelijk wel weer verder gaan helpen.

Voor alle organisatoren, freelancers, leveranciers, artiesten, creatieve bedrijfjes en agencies in de evenementen sector wens ik heel veel sterkte en wijsheid toe in deze bijzondere tijd.

Voor mij een branche met zoveel passie, gastvrijheid, creativiteit en vastberadenheid.Creative Moodz Mind

Hoe kan ik jou verder helpen?


LinkedIn Sharon


#samensterk #evenementen #corona #alleensamen #positiefmindset #wijzijnnederland #ondernemen #generatiez #events #gastvrijheid #creativiteit #foodfestival #dancefestival #festival #moodzevents #moodzeventz

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven