• Sharon van Engelen

Impact van slechte wifi tijdens een evenementOf je nu een festival, congres, relatie-evenement of een bedrijfsuitje organiseert; een goede internetverbinding is op al deze evenementen een absolute must. En als organisator ben jij degene die daarvoor moet zorgen. Wat de impact van een slechte internetverbinding op jouw event? We vertellen het je graag. Evenementen applicaties Een event-app, veel evenementen maken er gebruik van. Het is dé ideale manier om jouw bezoekers – met name millennials– op de hoogte te brengen van alles wat jouw evenement te bieden heeft. Dat bezoekers veelvuldig gebruik kunnen maken van deze app tijdens jouw event is dus noodzakelijk. Om deze reden kun je beter niet blind vertrouwen op het 3G/4G netwerk van de bezoeker. Zorg er met een betrouwbare wifi-verbinding voor dat ze de app optimaal kunnen gebruiken, zodat zij de maximale beleving uit jouw event kunnen halen.

Interactie tussen publiek en de spreker Werk je op jouw evenement met laptops of tablets, omdat jij interactie tussen het publiek en de spreker wilt creëren, dan is een goede internetverbinding onmisbaar. Stel je eens voor dat de internetverbinding onvoldoende is waardoor bezoekers hun keuze niet kunnen doorgeven via de tablets of laptops. De aandacht van jouw publiek kan hierdoor volledig verslappen en de presentatie zelfs volledig in het water laten lopen.

Wifi voor een goed lopend evenement Naast de bezoekers moeten ook degene die op jouw evenement werkzaam zijn natuurlijk toegang hebben tot een goede verbinding. Laptops, tablets en pinbetaalsystemen mogen natuurlijk niet ontoegankelijk zijn, omdat de wifi-verbinding te zwak is. Tussentijds een update plaatsen op social media, een live videoverbinding tot stand brengen, bezoekersstromen monitoren en de camera-beveiliging correct laten weren; het staat of valt met een uitmuntend functionerende wifi-verbinding. Impact slechte wifi Na het lezen van dit bericht is het wel duidelijk; jouw event kan niet zonder een betrouwbaar wifi-netwerk. Vind jij het ingewikkeld dit te regelen? Weet je niet waar je op moet letten óf welke partij je hiervoor het beste kunt inschakelen? Bij Moodz regelen we het graag voor je. Stuur ons geheel vrijblijvend een bericht en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

#Wifi #Wifinetwerk #Internetten #moodzeventz #eventwifi

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven