• Sharon van Engelen

“Welkom in de wereld van Moodz”


The creative mind van Moodz Sharon van Engelen

Een eigen evenementenbureau, dat is één van mijn dromen die ik met Moodz heb verwezenlijkt. Het is een lange, leerzame weg geweest met keihard vallen en weer opstaan. Maar als ik er nu op terugkijk, zou ik het nooit anders hebben gedaan.

Als kind was ik altijd al gefascineerd door muziek en dans, ik vond het bijzonder wat entertainment en eten met je emoties kon doen. Ik ben letterlijk opgegroeid in de horeca en tussen de muziekinstrumenten van mijn vader. Dansen was en is nog steeds één van mijn grootste passies waar ik alles in kwijt kan en mij creativiteit los kan laten gaan.

Al op jonge leeftijd organiseerde ik – eerst nog bij wijze van hobby – tot in de puntjes gestylde culinaire feestjes. Later werkte ik als marketingmanager en grafisch vormgever. Een belangrijk deel van mijn werk was het ontwerpen van huisstijlen, het inrichten van showrooms en het organiseren van internationale events, beurzen, relatiebijeenkomsten, seminars, presentaties, uitstapjes enzovoort. Deze ervaring komt goed van pas nu ik zelf voor particulieren en bedrijven events organiseer.


Ik ben daarnaast geschoold als vormgever en interieurstyliste, wat weer erg handig is voor het bedenken, uitwerken en vormgeven van eventconcepten. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Over beelden gesproken: een heel bijzondere en enorm leerzame ervaring was mijn deelname aan het programma van RTL4 ‘Herman’s Pop-Up Restaurant’. Dat ik samen met m’n broertje de derde plaats heb behaald tussen gerenommeerde chefs en hotelprofessionals, maakt me super trots!


Mijn vakkennis vernieuw ik constant door het volgen van trainingen en workshops, en het bezoeken van vakbeurzen en seminars. Geïnspireerd raak ik vooral op plaatsen en events waar nationale en internationale trendsetters samenkomen. Erop uitgaan, nieuwe dingen ontdekken en dat verwerken in concepten; daar word ik erg blij van. De kans is dan ook groot dat je me op een van de fantastische festivals zoals Tomorrowland, Sziget en Ultra Music Festival tegenkomt. Voor mij de perfecte combinatie van entertainment, lekker eten en sfeer.


Ik geloof dat als je mensen bij elkaar brengt in een bepaalde setting die positieve emoties oproept je mensen makkelijk kunt verbinden met elkaar. Het ervaren van deze gezamenlijke emoties zorgen ervoor dat je positieve gevoelens beleeft zoals vreugde, liefde, plezier, trots en samenhorigheid.


Andere in hun positiviteit zetten brengt mij ontzettend veel voldoening, het levert een gevoel op die je niet meer vergeet.


Het mooie van Moodz en het kunnen ondernemen is dat ik er mijn passies en al mijn skills in kwijt kan, maar ook met andere gedreven ondernemers mooie ideeën kan ontwikkelen en tot leven brengen.
Creative Moodz Mind

LinkedIn Sharon


Check ook eens Moodz portfolio.

 

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.

-Maya Angelou-

#SharonvanEngelen #meetmoodz #Tomorrowland #Sziget #Festival #UltraMusic #moodzeventz #hermandenblijker #rtl4 #hermanspopup #hermanspopuprestaurant #evenementconcept #creativeeventbureau #ondernemen

202 weergaven0 opmerkingen