• Sharon van Engelen

Hoe belangrijk is de styling van jouw event?Moodz styling event

Bij het organiseren van een evenement komen ontzettend veel zaken kijken. Je denkt na over de gastenlijst of wie de doelgroep is, gaat op zoek naar een geschikte locatie en verzorgt het entertainment. Hiermee ben je wel even zoet. De aankleding van een event – oftewel de styling – schiet er hierdoor vaak een beetje bij in. Zonde! Over de styling zou je juist al in de beginfase na moeten denken, omdat het een belangrijke rol speelt qua beleving. Een spetterende styling kan een wel-oké-evenement upgraden naar onvergetelijk.

Doordacht uitpakken Een evenement aankleden is zoveel meer dan een tafelkleedje op tafel leggen en wat posters ophangen. Organiseer jij een bedrijfsevenement dan wil je professionaliteit, maar ook een ongedwongen sfeer uitstralen. Een sfeer die het voor mensen gemakkelijk maakt contact te leggen en hun netwerk uit te breiden en onderhouden. Bovendien is jouw event een weerspiegeling van jouw onderneming en de dienstverlening die men mag verwachten. Als je het zo bekijkt, is het niet meer dan logisch dat je doordacht te werk gaat met de styling nietwaar? Aankleding evenement De aankleding van een evenement, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Natuurlijk is het deels afhankelijk van het budget dat jij te besteden hebt, maar ook met een klein budget kun jij een passende sfeer creëren. Naast de juiste styling spelen ook de muziek, hapjes en drankjes een grote rol.


Denk bij het aankleden van jouw evenement na over datgene jij uit wilt stralen en waar jouw bedrijf voor staat. Probeer bijvoorbeeld jouw missie en visie om te zetten naar een visueel beeld. Ook kun je nadenken over het gevoel dat jouw gasten moeten hebben als zij huiswaarts keren.

Styling van jouw evenement Zou jij graag de styling van jouw evenement helemaal tiptop in orde hebben, maar heb je geen tijd of inspiratie? Bij Moodz vinden wij het fan-tas-tisch een standaard ruimte door middel van styling volledig om te toveren. Benieuwd? Stuur ons geheel vrijblijvend een berichtje en we vertellen je er meer over.


 

Nieuwe ideeën nodig? Houdt een brainstormsessie!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

#Aankledingevenement #Stylingevent #Eventdecor

64 weergaven0 opmerkingen