• Sharon van Engelen

Zakelijk kerstfeest organiseren?‘Breng tijdens een kerstfeest de warmte – letterlijk en figuurlijk – naar binnen’

Zoek jij informatie over het organiseren van een zakelijk kerstfeest? Slim! Met de juiste tips en tricks kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en zal het kerstfeest een fantastische aftrap zijn voor de feestelijke kerstdagen.

Tijd voor een feestje

De kerstperiode is de perfecte tijd om een feest te organiseren en om medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Maar, hoe zie jij het kerstfeest voor je? Het kan per slot van rekening op diverse manieren worden aangekleed; van een knus diner tot een over-the-top kerstgala met alles erop en eraan.

De grootte van het publiek

Hoeveel mensen verwacht jij te mogen verwelkomen op het kerstfeest? Ga je ervan uit met een klein gezelschap te zijn, dan is het leuk voor een gezellig diner te kiezen of kerstborrel. Verwacht je echter een grote groep mensen, dan is een staan-feest leuker, omdat men zo de kans heeft zich gemakkelijk te verplaatsen en met veel verschillende mensen te praten.

De leeftijdscategorie

Wat is de gemiddelde leeftijd van de mensen die op het kerstfeest komen? Stem op de gemiddelde leeftijd de catering, entertainment en muziek af.

Eten, eten, eten

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een kerstfeest is lekker eten. Kies daarom niet zomaar voor de eerste de beste cateraar die op je pad komt, maar verdiep je in de mogelijkheden. Wil je graag een diner, lopend buffet, winterbarbecue of verschillende foodtrucks? Houd bij de keuze voor het eten in ieder geval rekening met specifieke dieetwensen en/of vegetarische voorkeuren.


Moodz kerstfeest hapje

De aankleding

De decembermaand is een donkere, koude maand. Zorg er daarom voor dat je tijdens een kerstfeest de warmte – letterlijk en figuurlijk – naar binnenbrengt. Maak het gezellig en knus en zorg dat er voldoende gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan een meisje dat originele aperitiefjes serveert, een kunstenaar die schetsen van de aanwezige maakt, een illusionist die de mensen verwonderd of een cocktailbar met in het oog springende cocktailshakers.

Zorg voor de juiste sfeer

Een goede sfeer creëren gebeurt naast de aankleding ook met muziek en entertainment. Wil je mensen massaal de dansvloer op krijgen, dan heb je een enthousiaste DJ of band nodig die iedereen enthousiasmeert de voetjes van de vloer te gooien. Vind je het niet noodzakelijk dat er wordt gedanst, omdat je de focus liever op goede gesprekken legt, dan is een live bandje dat achtergrondmuziek speelt een sfeervolle optie.

Zakelijk kerstfeest laten organiseren

Een spetterend kerstfeest dat tiptop is geregeld en waarover nog lang wordt nagepraat? Bij Moodz organiseren we zakelijke kerstfeesten die de verwachtingen overtreffen.


Kies je ervoor de organisatie uit handen te geven, dan kan je zelf bovendien ook optimaal en zorgeloos genieten van het feest. Een onvergetelijk zakelijk kerstfeest organiseren? Wij weten hoe.

#Zakelijkkerstfeest #Tipskerstfeest #moodzeventz

82 weergaven0 opmerkingen