Moodz concept.png
Moodz design.png
Moodz styling.png
Moodz team.png
Moodz event management.png
Moodz plusteken.png
Moodz plusteken.png
Moodz plusteken.png
Moodz plusteken.png
Moodz stippellijn.png
Moodz your event.png

'' Jouw event is straks een onvergetelijke herinnering in iemands leven''

MOODZ 

IN MOTION

This is how we do it
Waar sta jij voor? Wat is het verhaal van jouw organisatie of merk? Dát is wat we willen weten. Want wat ons betreft is elke opdracht uniek. Het corporate DNA en je doelstelling voor het event zijn ons vertrekpunt voor een op maat gemaakt totaalconcept. Kijk er dus niet van op als we tijdens de intake aan je lippen hangen.
Nieuwe ideeën nodig? 
 

MOODEVENT

CONCEPT

Moodz idee.png

Moodzboard

Bij onze eerstvolgende ontmoeting ontvang je een Moodzboard; het concept voor het event naar aanleiding van jouw input uitgewerkt in visuals. Zo heb je meteen een beeld bij het thema waarmee we jouw gasten bij de lurven gaan pakken. Ben je overtuigd, dan wordt het concept de blauwdruk voor het draaiboek en de voorbereidingen.

 

MOODEVENT

design

Moodz design pen.png

On- en offline communicatie

Wij bedenken en ontwerpen de branding voor je event. We hebben het over de grafische vormgeving, de huisstijl. Speciaal voor het event ontwikkelen wij bijvoorbeeld een unieke customized versie van de corporate huisstijl. Wanneer je deze huisstijl doorvoert in alle on- en offline communicatie-uitingen omtrent het event, val je gegarandeerd op.

 

 
 

MOODEVENT

styling

Moodz styling vlaggen.png

Wow-factor

Super belangrijk als je écht het verschil wilt maken, is de styling van je event. Denk aan de locatie, het meubilair, de verlichting, decoraties enz. Design en styling kunnen de link leggen tussen je organisatie of je merk en het verhaal dat je met het event wilt vertellen. Wanneer design en styling op elkaar zijn afgestemd, ontstaat er een gevoel van herkenning, van betrokkenheid, van trots. Wij noemen dat de ‘wow-factor’. Wij creëren deze wow-factor voor je.

 

MOODEVENT

team

Moodz team mensen.png
Moodz family
De basis staat. Nu kunnen we precies zien wat en vooral wíe we nodig hebben voor de uitvoering van het plan. Tijdens het event draait het om één ding: pure gastvrijheid. Wij gaan de extra mile om het de gasten volledig naar hun zin te maken. Ieder teamlid dat meewerkt aan jouw event heeft oprechte gastvrijheid in zijn of haar genen. Met z’n allen kijken we ernaar uit om van jouw event een giga succes te maken.

 

 
 

MOODEVENT

management

Moodz tmg.png

Let's rock

En dan is het zover! We weten dat jij het al druk genoeg hebt, daarom zorgen wij ervoor dat jouw event vlekkeloos verloopt. We kennen het draaiboek toch al van buiten, dus we sturen aan, coördineren, delegeren en troubleshooten indien nodig. Ondertussen kun jij genieten en ervaar je wat het event doet met je gasten.

MOODZ

EVALUATION 

100% kwaliteit

Wij gaan voor 100% kwaliteit, zodat jij na afloop kunt terugkijken op een geslaagd event. Na een paar dagen bespreken we samen of alles naar verwachting is verlopen. Ook als er wat te verbeteren valt dan horen we het graag, want dat gebeurt ons natuurlijk geen tweede keer!

 

WHAT PEOPLE SAY

INLEVEN IN JOUW WENSEN

Als je zoekt naar iemand die betrokken is, jouw inspireert, die creatief is, en zich goed kan inleven in jouw wensen en daarnaast ook alles tot in de puntjes verzorgd dan ben je bij Moodz Events aan het goede adres. Bedankt Sharon voor de fijne samenwerking en voor het geweldige eindresultaat!

-Hendrika van Abeelen-

Beauty Feet Hendrika

get in touch

A bit too much too handle?

Laat ons het maar regelen, wij zijn er goed in!